Bedrijfsprofiel

Simply Soft is een jong bedrijf. Ten eerste omdat het bedrijf bestaat sinds 2009 en ten tweede omdat het bedrijf is opgestart door Matthijs Koopman, een student Hogere Informatica aan NHL Hogeschool (Software Engineering) met een uitzonderlijke passie voor alles wat met ICT te maken heeft.

Waarom Simply Soft?

In 2009 ben ik, Matthijs Koopman, Simply Soft gestart. Waarom? Om een aantal redenen, de eerste reden is dat ik van kinds af aan een uitzonderlijke passie heb gehad voor alles wat met ICT te maken heeft en dit is in de loop der jaren alleen maar gegroeid.

Ten tweede omdat ik van mening ben dat er heel veel beter kan in deze branche. Niet zo zeer op technisch gebied maar meer op het gebied van gebruiksgemak en klantgericht werken. Dit blijkt ook uit de gesprekken met onze klanten en de ervaringen met Simply Soft vanaf hun kant gezien.

De naam Simply Soft is nu ook relatief eenvoudig te verklaren, het eerste gedeelte Simply staat natuurlijk voor eenvoud, ik ben van mening dat eenvoud voorop moet staan. Dat wil zeggen dat iedereen, ongeacht de kennis van zaken, met onze producten moet kunnen werken. En tot op heden zijn wij hier keer op keer weer in geslaagd. Het tweede gedeelte Soft is afkomstig van het woord Software.

IT's our business to make it easy

Zoals onze slogan al zegt, het is onze taak om het IT (Information Technology) eenvoudig te houden. En dit zal ook altijd ons uitgangspunt blijven.

Een voorbeeld hiervan is het EasyWeb CMS. Dit is een systeem dat wij aan al onze klanten aanbieden. Dit systeem stelt de klant in staat om het beheer van hun website of webwinkel volledig zelf te doen. Om onze slogan kracht bij te zetten bieden wij een gratis introductie training aan en ook gratis ondersteuning op het gebruik van het systeem. En tot op heden heeft nog geen van onze klanten hiervan gebruik gemaakt omdat het systeem voor zichzelf spreekt.